Du er her
Hjem > Blog > Vind en halv gris hver søndag i advent

Vind en halv gris hver søndag i advent

en halv gris

Julemåneden fejres naturligvis hos Danske Spil Bingo og det kan du nyde godt af. Du kan nemlig vinde en halv gris hver søndag i advent, hvis du er med i Julebingo.

Spil Julebingo allerede nu, ved at klikke på knappen her under:

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Sådan kan du vinde en halv gris

Hos Danske Spil Bingo udloddes der 3 halve grise hver søndag i advent om aftenen. Den 4. søndag i advent er det som bekendt den 24. december og der foregår udloddningen om dagen.

Når du er med i Julebingo, som spilles på Stjernestøv bingorummet, bliver der i løbet af aftenen trukket lod blandt spillerne i bingochatten. Det er de søde chatværter, der er i julehumør og som bestemmer hvornår lodtræningen foregår.

For at være med i Julebingo skal du købe bingoplader til Stjernestøv, der koster 18 kr. per plade. Jackpotten hos Stjernestøv er på mindst 10.000 kr.

Den halve gris leveres af firmaet Gris&Ko og kan ikke ombyttet til kontanter eller andre præmier.

Sådan er du med i Julebingo

For at spille Julebingo og være med i bingochaten, skal du have en spilkonto hos Danske Spil. For at oprette dig, gør du sådan her:

  1. Klik her for at åbne en konto
  2. Indtast dit navn og fødselsdato
  3. Indtast din e-mail adresse
  4. Verificer dig med dit Nem-ID

Når din konto er aktiveret med Nem-ID, kan du sætte penge ind på den, så du kan købe spilleplader til de bingospil du har lyst til.

Har du allerede en konto hos Danske Spil Casino eller Danske Spil Lotto, så kan du bruge den samme konto til at logge ind på Danske Spil Bingo.

Læs også vores anmeldelse af Danske Spil Bingo her.

 

Vind en halv gris hver søndag i advent
5 (100%) 1 Stemme

Top