online casino
Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo - Få ekstra plader hos Danske Spil Bingo
Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo

Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo

Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo

Så blev det torsdag og det er lig med Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo!

Kom inden for hos Gamle Ole og få masser af sjove oplevelser på en helt almindelig torsdag.

Få ekstra mange spilleplader

Vær med bingochatten

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Tilbuds-Torsdag giver ekstra spil

En helt almindelig torsdag blev pludselig til noget helt ekstraordinært. Hos Danske Spil Bingo er der hver dag i løbet af ugen særlige tilbud og kampagner, der skal gøre det ekstra hyggeligt at spille bingo. Om torsdagen er der brand-udsalg på bingoplader hos Gamle Ole.

  • Spil med i dag inden kl. 01.00 og få ekstra bingoplader hos Gamle Ole.

Bingo bliver der spillet hver dag i bingorummet Gamle Ole, men om torsdagen bliver det ekstra sjovt. Fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 01.00 om natten er der nemlig ekstra mange spilleplader til bingospillerne i Gamle Ole.

Hvor mange bingoplader du kan få for din indstats ser du, når du er inde i spillet. Normalt koster det fra 2,88 kr. at købe en spilleplade hos Gamle Ole. Alt afhængigt af, hvor mange spillere der er i bingorummet, får du flere bingoplader end blot den ene, du er vant til at få.

Tilbuds-Torsdag gør det ekstra hyggeligt at spille bingo. Med masser af spillere i bingorummet er der også godt gang i bingochatten og stemningen er høj.

Få mere information om Danske Spil Bingo, der er stedet hvor bingo kører døgnet rundt. Vores anmeldelse går i detaljer med alle de sjove bingorum og kampagner. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Tilbuds-Torsdag hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 4 Stemmer

Top