Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Tag til Grækenland med BingoSjov

Tag til Grækenland med BingoSjov

Tag til Grækenland med BingoSjov

BingoSjov udlodder en skøn og romantisk ferierejse for 2 personer.  Spiller du med i denne uge, kan du være heldig at vinde konkurrencen om at tage til Grækenland med BingoSjov.

Der udloddes også pengepræmier til en værdi af 5000 euro!

 

Få op til kr. 7.500 i velkomstbonus hos BingoSjov!

Vind en rejse til Grækenland med BingoSjov

Det er snart sommerferietid og selvom det ganske land nyder godt af solens varme stråler, og vi alle kan føle os hensatte til sydligere bredegrader med temperaturer på mere end 25 grader, så er der alligevel ikke meget, der slår en ferietur til Grækenland. Omgivet af det klare blå hav og smuk, gammel arkitektur, så er Santorini et godt bud på, hvordan man holder den perfekte sommerferie.

BingoSjov giver både rejseforsikring og 500 euro med i lommepenge til den heldige vinder af rejsen for 2 personer, der også inkluderer 5 overnatninger på hotel inklusiv morgenmad og champagne ved ankomsten til hotellet.

For at deltage i konkurrence om en rejse for 2 til Santorini med alt betalt, skal du spille for mindst 25 euro. Det svarer til ca. 186 kr. og giver dig til gengæld 1 lod til konkurrencen.

Du kan spille på disse 4 spilleautomater, for at udløse lodder:

  1. Divine Fortune
  2. Victorius
  3. Lost Relics
  4. Gonzo’s Quest

Hvilke af dem du spiller på er underordnet, sålænge du holder dig til de fire. Du kan spille til og med søndag den 10. juni ved midnat, og optjener 1 lod for hver 25 euro du spiller for. Jo flere lodder, jo større chance for at blive udtrukket.

Der udtrækkes 20 vindere og førstepræmien er altså en rejse for 2. De efterfølgende 19 vindere kan vinde kontante præmier til et samlet beløb af 5000 euro, eller 37.200 danske kroner.

Læs meget mere om BingoSjov her hos Bingohaller.dk og find ud, hvordan du får fat i den flotte velkomstbonus og hvad det skønne spillested ellers kan byde på af gode ting. Læs vores anmeldelse her.

Top