online casino
Stjernejagt på 50.000 kr. hos Danske Spil Bingo - Vind jackpotten hos Danske Spil Bingo
Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Stjernejagt på 50.000 kr. hos Danske Spil Bingo

Stjernejagt på 50.000 kr. hos Danske Spil Bingo

stjernejagt

Kom til Stjernejagt i bingorummet Stjerndrys hos Danske Spil Bingo. Bingorummet åbner op for et helt særligt bingospil med en stort jackpot over den næste uge, og du kan spille hver dag.

I Stjernejagt er der en progressiv jackpot på højkant, startende på:

  • 50.000 kr.  
danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Vær med i Stjernejagt

Kom til Stjernejagt hos Danske Spil Bingo, hvor du til og med den 24. februar kan spille med om den progressive jackpot, der stater på 50.000 kr.

Du skal spille i bingorummet Stjernedrys i tidstrummet 06.00 til 23.30, hvor Stjernejagt spilles hver halve time. En bingoplade koster 21,60 kr.

Den progressive jackpot, der stiger hele tiden, bliver nemmere at vinde, jo længere hen i konkurrencen du kommer. Fra begyndelsen kan jackpotten vindes inden for de første 50 trukne numre. Dernæst stiger antallet med 1 hver 72. time.

I tilfældet af at jackpotten ikke vindes, så har Danske Spil Bingo valgt at gentage Stjernejagt fra den 7. marts.

Åbn din spilkonto hos Danske Spil

Har du ikke allerede en spilkonto hos Danske Spil, kan du følge trinnene herunder og komme i gang med at spille inden for få minutter. Hav dit Nem-ID ved hånden.

  1. Klik her – for at gå til Danske Spil
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Godkend din konto med Nem-ID

Når din spilkonto er oprettet, kan du foretage din første indbetaling, så du kan købe bingoplader. Nye spillere har mulighed for at spille gratis bingo i de første 14 dage af deres medlemskab, så du kan nå at blive fortrolig med funktionerne i bingorummene og chatten.

Du kan læse meget mere om Danske Spil Bingo i vores anmeldelse af bingohallen her på siden. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Stjernejagt på 50.000 kr. hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 8 Stemmer

Top