Du er her
Hjem > Blog > Spilnu giver ekstra julebonus

Spilnu giver ekstra julebonus

julebonus

Spil med hos Spilnu.dk og få en ekstra julebonus lige indtil den 23. december. Hver søndag kan du få fingrene i en dejlig ekstra bonus, der giver dig flere spil.

Spilnu.dk giver alle nye spillere, der opretter sig igennem Bingohaller.dk:

velkomstbonus på 200 kr. i bonus

Få 100 kr. når du åbner en spilkonto hos Spilnu.dk!

Få din julebonus hos Spilnu

Hos Spilnu er det spilleautomaterne, der er i højsæde, og du kan blive underholdt i timevis. Med julebonussen får du ekstra underholdning, for hver advent i december måned modtager du 25 kr. at spille for.

Du bestemmer selv, hvilke automater du ønsker at bruge dine penge på. Selvom julen nærmer sig med hastige skridt, kan du stadig nå at være med. Den fjerde og sidste søndag i advent er på søndag den 23. december. Har du ikke en spilkonto endnu, kan du også nå at være med. Følg vores trin her under.

Åbn din konto hos Spilnu

Har du ikke en konto hos Spilnu, så bør du åbne en med det samme, for at få del i julebonussen. Følg trinnene her for at komme i gang. Normalt er velkomstbonussen på 100 kr. men når du opretter dig genne Bingohaller.dk, får du 200 kr. i bonus!

  1. Klik her – for at gå til Spilnu.dk
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Godkend din spilkonto med Nem-ID.

Så er din konto klar. Når du foretager din første indbetaling på minimum 100 kr., modtager du din velkomstbonus på 200 kr., så du har lidt ekstra at spille med.

Læs mere om Spilnu.dk i vores anmeldelse her på Bingohaller.dk. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Top