Du er her
Hjem > Blog > Spil hos Spilnu.dk og få 200 kr.

Spil hos Spilnu.dk og få 200 kr.

Spil hos Spilnu.dk og få 200 kr.

Så kan du få del i Bingohaller.dks tilbud til alle spillere, der åbner en konto hos Spilnu.dk.

Alt hvad der kræves er, at du aldrig har haft en konto hos Spilnu.dk før.

Få 100 kr. når du åbner en spilkonto hos Spilnu.dk!

Spilnu.dk byder dig indenfor til et hyggeligt spil på deres skønne spilleautomater. Der er masser af spil at vælge imellem, så du bliver aldrig træt af det samme.

Spil hos Spilnu.dk og få 200 kr. – åbn din spilkonto

Når du vil spille hos Spilnu.dk som ny kunde, skal du oprette en spilkonto. Det er nemt og tager kun et par få minutter. Alt hvad du har brug for, er at have dit Nem-ID kodekort ved hånden, så er du hurtigt i gang.

  • Åbn din spilkonto – klik her!
  • Indtast dine oplysninger
  • Godkend din konto med Nem-ID

Når du har gennemgået trinene kan du komme igang med at spille på siden. For at få fat i dine 200 kr. skal du foretage din første indbetaling på din spilkonto. Du bestemmer selv, hvor meget du vil indbetale, men for at få de 200 kr. skal du som minimum indbetale 100 kr.

Du har altså 300 kr. at starte op med. Spilnu.dk har masser af gode og sjove spil, du kan kaste dig over med det samme. Særligt er det spilleautomaterne fra de bedste spiludbydere i verden, der tiltrækker.

Chatten, som Spilnu.dk, tilbyder sine spillere, giver spillet en helt anden dimension. Du kan chatte med alle, der inde og spille på siden, også selv om de ikke spiller det samme spil, som dig. Se det er hygge!

Læs mere i vores anmeldelse af Spilnu.dk her.

Top