Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Spil Fuld plade

Spil Fuld plade

Fuld plade

Fuld plade er navnet på det sjove bingospil, som TV2 har på programmet.

Det er som sagt et bingospil, men det er så meget mere end blot det. Fuld plade er nemlig et underholdningsprogram ud over det sædvanlige.

 

Der er konkurrencer og sjove indslag leveret af værten Mikkel Kryger. Hver gang forsøger han at finde nye og morsomme måder, hvorpå han kan finde tal, der kan bruges som bingotal.

Om det er antallet af varer i en kundes indkøbskurv, som han har jagtet igennem supermarkedets bugnende hylder med varer, eller om det er hvor mange gange, du kan få et æg til at hoppe osv. Der er tal, hvor du end kigger – tal som kan bruges til bingo.

Både publikum, ugens gæst hos Mikkel Kryger samt alderspanelet bliver udsat før skøre gags og forsøg, der også genererer bingotal. Alderspanelet er sammensat af deltagere mellem 1 og 90 år, der hver gang skal give sig i kast med vilde eksperimenter, så som at fjernstyre en gravko eller slå søm i, samtidig med at de balancerer. Det er eminent underholdning for alle aldre.

De sjove eksperimenter er ikke kun forbeholdt publikummet, der er i fjernsynet. Du derhjemme kan også få lov til at lege med i de nye hjemmeforsøg sammen med gæsterne, der blandt andre tæller Youtuberen Julia Sofia og bokseren Sarah Mahfoud og mange flere.

 

Sjov underholdning – og du er med på første række

Fuld Plade er sjov underholdning – ganske enkelt. Du kan selv være med i programmet ved at printe bingoplader ud, eller downloade dem til din pc, tablet eller smartphone og så duppe dem, når Mikkel Kryger kommer med sine vildt genererede tal.

Så selv om du er på din egen side af skærmen, så er det en skøn måde at være en aktiv del af programmet på.

Har du bingo på en række, to rækker eller har fuld plade, så skal du sende en sms til programmet. Herefter trækkes der lod blandt alle dem, der har fået bingo.

Er du en af de heldige, der bliver udvalgt til at komme igennem til programmet, så har du mulighed for at vinde fede præmier. Vi taler om skønne rejser, biler og masser af kontanter.

 

Sådan spiller du Fuld Plade bingo

Fuld Plade ruller hen over skærmen fra den 20. april kl. 20 og fylder prime-time 5 fredage i træk, så gør dig allerede nu klar til at være med.

Der trækkes 7 vindere i løbet af hvert spil. Den heldige, der har Fuld Plade vinder ud over masser af gode gevinster også en særlig rejse til kr. 20.000.

Det koster intet at være med i spillet. Du skal bare oprette et login til TV2, hvis du ikke har et i forvejen. Det koster heller ikke noget, at oprette et login hos TV2 og du kan gøre det gennem vores link her.

Herefter kan du downloade dine bingoplader og komme i gang med at spille Fuld plade!

 

Få endnu mere bingo

Fuld Plade er desværre kun på skærmen en gang om ugen, men det betyder ikke, at du ikke kan finde andre gode og underholdende steder at spille bingo.

For eksempel finder du masser af bingo hos Maria Bingo, der giver dig bingo hele døgnet rundt. Godt nok er det ikke Mikkel Kryger, der finder på tallene, men til gengæld kan du glæde dig over, at du kan spille bingo lige når du har lyst til det.

Bingochatten hos Maria Bingo bringer masser af sjov og hygge til spillet og når chatværterne sætter gang i konkurrencerne ved siden af bingospillet, så stiger spændingen. Konkurrencerne er ofte quiz-spørgsmål, som du skal nå at svare rigtigt på, inden bingospillet er udløbet.

Maria Bingo har 6 bingorum, hvor du kan spille både helt klassisk bingo med 75 tal eller den svenske udgave med 90 tal.

Opretter du dig hos Maria Bingo, så kan du få fingrene i tilbuddet til nye kunder:

  • Få 500 kr. i bonus 2 gange. Indbetaler du 500 kr. så dobler Maria Bingo op med 500 kr. og det er ikke alene på din første indbetaling, at du får dobbelt op, men også på din anden indbetaling.
  • Få 25 gratis spins til spilleautomaten Jungle Spirit!
Spil masser af bingospil hos Maria!

Danske Spil Bingo byder ligeså på bingo i lange baner. Danske Spil kender du både fra Lotto og skrabespil, og deres bingosektion er lige så gennemført som Lotto- og skrabespilssektionerne. Det er let at komme i gang med at spille bingo, og du kan også her finde masser af sjove bingospil i de 8 bingorum. Hvert bingorum har sin helt egen stil, og du kan købe bingoplader fra 50 øre og op til kr. 30,- alt efter hvilket bingorum, du vælger, så her er virkelig noget for enhver pengepung.

Hvad du kan vinde hos Danske Spil Bingo er afhængigt af bingorummet. Hos Mega Jackpot kan du blandt andet blive den heldige vinder af den store jackpot. I skrivende stund er jackpotten på over 100.000 kr. og den er stadigt stigende, ind til den heldige vinder kommer. I Stjerndrys er jackpotten på mere end 10.000 kr.

Danske Spil Bingo er et skønt og underholdene sted at spille bingo, og har du lyst til andre former for spil, så er det så utrolig nemt, for din Danske Spil Bingo konto gælder også på alle de andre Danske Spil platforme, så som Casino, Lotto og Skrab. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere.

Danske Spil Bingo har ikke en regulær velkomstbonus til nye spillere, men så er der så meget andet spændende at glæde sig over:

  • Opret en spilkonto hos Danske Spil Bingo i dag og få gratis Velkomstbingo de næste 14 dage. Du kan vinde kontante præmier, selvom du spiller gratis.
  • Vær med i konkurrencer og lodtrækninger.
danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Vil du spille hos Maria Bingo eller Danske Spil Bingo, kan du følge vores links her. Vil du læse mere om Maria Bingo eller Danske Spil Bingo anbefaler vi, at du besøger vores søsterside Bingoforum.dk, hvor de detaljerede anmeldelser fortæller dig alt, hvad du bør vide om bingostederne, inden du går i gang med at spille.

Læs Maria Bingos anmeldelser  – klik her. Læs Danske Spil Bingos anmeldelse – klik her.

Spil Fuld plade
3.4 (68.33%) 12 Stemmer

Top