Du er her
Hjem > Blog > Skrabespil hos Danske Spil Quick

Skrabespil hos Danske Spil Quick

skrabespil

Det er ikke kun bingo, du kan spille hos Danske Spil. Hos Danske Spil Quick har du mere end 40 muligheder for at spille på skrabespil.

Der er for mange spil til at vi kan remse dem op her. Vi gennemgår nogle stykker her, så du kan få en fornemmelse af hvor forskellige spillene er.

Det fede er, at du kan prøve alle spillene helt gratis inden du går i gang. Det er skrabespil, der er komplicerede og nogle der er utroligt enkle. Find det skrabespil, der passer bedst til dit humør.

 

Sænke Slagskibe

En af de helt store ting ved Sænke Slagskibe er, at du kan komme i gang med at spille for så lidt som 1 kr. per spil. Det finder ikke du ikke hos nogle andre skrabespil. Beløbene du kan vinde ligger på mellem 1-10 kr. Dog er der også en gevinst på 500 kr. og en på 10.000.

Sænke Slagskibe er et sjovt, hvor du skal kaste bomber fra et bombefly, og ramme 2 ens skibe. Du har syv bomber du skal kaste ad gangen.

Prøv spillet gratis, inden du bruger dine penge.

Eldorado

Eldorado er et noget mere avanceret spil end f.eks. Sænke Slagskibe. Det koster også flere penge at spille, og du kan vinde langt større præmier. Hos Eldorado koster det 30 kr. at spille og der er gevinst på ca. hvert 3. lod.

Når du åbner Eldorado og er klar til at skrabe, mødes du af 3 pyramider, der skal skrabes. Inden du skraber pyramiderne, skal du dog skrabe det øverste felt til venstre først. Det hedder ”dine tal” og ”ekstra tal”. Når du har fundet frem til alle dine tal, skal du skrabe de tilsvarende tal i de tre pyramider. Du må kun skrabe de tal, det er dine tal og dine ekstra tal.

Du kan vinde lige fra 30 kr. og helt op til 600.000 kr. på Eldorado.

25.000kr. Quick skrabespil

Spillet koster 50 kr. og du kan vinde 25.000 kr. om måneden i 10 år eller 250.000 kr. med det samme. Quick er et klassisk skrabespil. Du skal skrabe ni bokse med tal, hvor du kan vinde 250.000 kr. og du skal skrabe et 10. felt, hvor du kan vinde 25.000 kr. om måneden i 10 år.

Det er nemt at gå til og skrabe, og du er ikke i tvivl om, hvad du skal gøre.

 

Skrabespil er sjov og hurtig spænding om gode pengepræmier. Du behøver ikke gå i kiosken for at købe skrabelodder, når du kan købe dem online, og samtidig prøve alle de forskellige Quick-skrab varianter helt gratis.

Du kan spille både på din pc, din tablet og din telefon nemt og lige når du har lyst til det.

Skrabespil hos Danske Spil Quick
5 (100%) 1 Stemme

Top