Du er her
Hjem > Blog > Rise of Olympus hos Bingoslottet

Rise of Olympus hos Bingoslottet

Rise of Olympus

Selvom Bingoslottet har bingo som nummer ét, så går du ikke forgæves, når du vil spille på slotspil. Spilleautomaten Rise of Olympus er det nyeste skud på stammen fra Play N’GO.

 

Hos BingoSlottet får du:

  • 100 % i velkomstbonus op til 2000 kr.
bingoslottet
Få 100 % i bonus op til 2000 kr. hos BingoSlottet!

Prøv Rise of Olympus gratis

Det fede slotspil Rise of Olympus er skabt af spilproducenterne Play N’GO. De er utroligt dygtige til at lave flotte spil og leverer kontinuerligt gode spil med lækker grafik og et skønt lydspor. Se med her under:

Rise of Olympus er langt fra det eneste spil fra Play N’Go som Bingoslottet har i stald. Street Magic, Fruit Bonanza, Pearl Lagune, Lady of Fortune er bare nogle få af det store spiludvalg. En af Bingoslottets rigtige fede features er, at du kan afprøve alle slotspillene helt gratis, inden du begynder at spille for penge.

Istedet for at trykke på Spil nu knappen på ikonet for det valgte spil, kan du trykke på Spil for Sjov. Du kan spille gratis lige så meget og lige så længe du vil, du vinder selvfølgelig bare ikke noget.

Har du ikke allerede en spilkonto hos Bingoslottet, så kan du nyde godt af deres velkomsttilbud til alle nye spillere, hvor du kan modtage op til kr. 2000,- i bonus. Du vælger selv, hvor meget du vil indbetale og så matcher Bingoslottet din indbetaling med 100 % op til 2000 kr. Det mindste du kan indbetale er 200 kr. Benyt vores link her oven over, så går du direkte til Bingoslottet.

Bingoslottet har så mange spændende spil at byde på, så du skal ikke snyde dig selv for et besøg. Tag et kig på vores anmeldelse først og læs om alle de fede features. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse!

Top