Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Ekstra nytårsgevinster hos Danske Spil Bingo

Ekstra nytårsgevinster hos Danske Spil Bingo

nytårsgevinster

Nytårsfesten er ikke helt slut endnu! Hos Danske Spil Bingo kan du nemlig fejre videre og få ekstra nytårsgevinster i denne uge. Der er forskellige gevinster på Nytårshjulet, som du kan spinne dig til hver dag.

Der er både ekstra plader og ekstra præmier på høj kant. Du kan desuden spille med om den store jackpot i Nytårsbingo:

Vind 100.000 kr. i Nytårs-jackpotten

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Spin Nytårshjulet og få ekstra nytårsgevinster

Hos Danske Spil Bingo kan du nu spinne Nytårshjulet til og med den 6. januar. Nytårshjulet giver dig mulighed for at få ekstra chancer for at vinde på dit bingospil, i form af særlige gevinster, gratis bingoplader og meget mere.

For at være med, skal du ganske enkelt bare gå ind på Danske Spil Bingos side, og klikke på kampagnen Nytårshjulet. Her efter bliver du ført til lykkehjulet, som du selv spinner, og får afsløret hvad dagens præmie er.

Hvis du gerne vil blive mindet om at gå ind på Nytårshjulet, og også få information om andre af Danske Spil Bingos kampagner, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev på siden.

Vind den store jackpot i Nytårsraktten

Ud over at spinne på Nytårshjulet, kan du også spille med om den store jackpot Nytårsraketten, som du finder på bingorummet Stjernedrys, hvor pladeprisen er på 24 kr. i Nytårsbingo. Du spiller om jackpotten hver halve og hele time, i tidsrummet 7-24.00, hver dag. Jackpotten er på 100.000 kr. og ligeså snart den er blevet vundet, så bliver der sat 100.000 kr. ind igen.

Læs meget mere om Danske Spil Bingo her på siden i vores anmeldelse, hvor du også får tips til, hvordan du åbner en spilkonto på siden. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Ekstra nytårsgevinster hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 6 Stemmer

Top