Du er her
Hjem > Blog > Nye spil hos Karamba

Nye spil hos Karamba

Der kommer hele tiden nye spil til Karambas side, så der er altid masser af sjov underholdning til dig. Du finder alle nyhederne på forsiden, så du kan udforske dem, med det samme.

Hos Karamba får du også den vildeste velkomstonus. Du får:

 

  • 100% i bonus op til 2000 kr.
  • 100 gratis spins
Spil på masser af lækre automater hos Karamba!

Prøv de nye spil – spil på Egyptian Oasis

Karamba har et kæmpe udvalg af skønne spilleautomater og slotspil, og der kommer hele tiden nye til, så du kommer aldrig til at kede dig. Der er kommet en ny række spil, der hører under kategorien Hyggelige spil, der adskiller sig fra de traditionelle spilleautomater ved at være opbyggede på en helt anden måde.

Langt de fleste spilleautomater er lavede som slotspil med 5 tromler, der spinner, og skal matche ikoner, for at få gevinst. Med disse spil er udgangspunktet et kortspil, der lægges op. Den øverst linje indeholder enten nogle kort eller nogle numre. I tilfældet med Egyptian Oasis, er det nume. Når du spiller, så skifter indholdet af den øverste linje, og for hvert træk, skal numrene eller kortene på den linjen matches med kortene, eller numrene, der lægges op. Det minder lidt om udtrukne lottonumre, der skal matches dem på kuponen.

Tag et kig på automaten Egyptian Oasis her under.

Du kan udover Egyptian Oasis også spille på Queen of Diamonds og Hit the Bank, der spilles på samme måde. Husk at du kan afprøve spillene i demoudgave, inden du går i gang, så du har et klart billede af, hvad spillet handler om.

 

Åbn din spilkonto hos Karamba

Hvis du gerne vil i gang med at spille med det samme, så kan du følge vores trin her under, for at åbe en spilkonto på få minutter. Hav dit Nem-Id kodekort ved hånden, det skal du nemlig bruge til at logge ind på din spilkonto.

  1. Klik her – for at gå til Karamba
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Indtast din e-mail og godkend den
  4. Vælg din bonus

Når din spilkonto er åbnet, skal du logge på med dit Nem-ID, for at du kan indsætte penge og rigtigt komme i gang med at spille

Vil du læse mere om Karamba, så tag et kig på vores anmeldelse her på siden, hvor du også kan læse mere detaljeret om velkomstbonussen og de gratis spins.

 

Top