Du er her
Hjem > Blog > Spil Monopoly hos BalletBingo

Spil Monopoly hos BalletBingo

Spil Monopoly hos BalletBingo

Er du vild med Matador, eller Monopoly som det også hedder? Så er heldet med dig. Nu giver BalletBingo dig nemlig en skøn oplevelse – du kan spille Monopoly hos BalletBingo.

Hvis du allerede vil spille hos BalletBingo med det samme, kan du klikke på knappen herunder, og gå direkte til spillestedet.

Få 2000 kr. i bonus hos Ballet Bingo!

Spil Monopoly hos BalletBingo

Spil Monopoly hos BalletBingo

Det er ikke nødvendigt, at hive brætspillet frem og passere start for at få dine penge. Her skal du blot åbne BalletBingo på din tablet, smartphone eller pc, for at spille Monopoly.

Du spiller på 2 felter, der hver har 5 tromler. Billederne er de samme som i Monopoly spillet. Du kan vinde både på kryds og tværs på tromlerne.

Besøg BalletBingo og du kan få lov til at spille Monopoly for sjov. Det koster dig ikke noget, og du kan lære spilleautomaten godt at kende, inden du putter penge i den. Du vinder selvfølgelig ikke noget, mens du spiller, men du har sjovt så længe.

BalletBingos velkomsttilbud

Har du ikke en spilkonto hos BalletBingo allerede, kan du oprette dig ved hjælp af vores link her på siden.  Åbner du en spilkonto hos BalletBingo, kan du får helt op til kr. 2000 i velkomstbonus.

Du kan også spille Gratis Bingo hver aften mellem kl. 20 og kl. 21. Selvom Gratis Bingo naturligvis er helt gratis, så kan du altså vinde rigtige penge alligevel.

Opret din konto hos BalletBingo sådan her:

  1. Klik her – for at gå til BalletBingo
  2. Indtast din oplysninger
  3. Bekræft den mail, som BalletBingo sender til dig.

3 trin og så er du igang med at spille hos BalletBingo. Husk på at langt de fleste spilleautomater hos BalletBingo kan spilles for sjov, så du kan gå lov at afprøve og hygge dig med siden, inden du behøver at foretage en indbetaling. Det betyder også, at du får mulighed for at få en fornemmelse af, om BalletBingo er noget for dig.

Vil du læse mere om BalletBingo? Så læs den detaljerede anmeldelse af spillestedet på vores søsterside Bingoforum.dk her.

Spil Monopoly hos BalletBingo
5 (100%) 1 Stemme

Top