Du er her
Hjem > Blog > Spil live bingo på DK4

Spil live bingo på DK4

bingo på dk4

Live bingo på DK4– det kan lyde som en lidt sær størrelse, men kan absolut anbefales, hvis du vil have et break væk computerens gode online bingospil.

Live bingo adskiller sig fra online bingo ved at du kan følge med i TV og se numrene blive trukket ud af studieværterne, der præsenterer tv-bingo på DK4.

Du har mulighed for at spille bingo hver dag på DK4.

 

Hvordan spiller du live bingo?

For at være med i tv-bingo på DK4 er det nødvendigt med et medlemskab af SIFAklubben. Det er udelukkende medlemmer af klubben, der kan spille med og være med til at vinde præmier i bingospillet. Det er nemt at blive medlem af klubben, du skal bare melde dig ind – det koster ikke noget og er åbent for alle.

For at blive medlem, skal du blot oplyse dit navn og adresse på indmeldelsesformularen her.

Du kan ikke spille bingo uden bingoplader. Dem køber du online på tvbingo.com, efter din indmeldelse. Bemærk, at der skal gå mindst 24 timer efter din indmeldelse, før du kan købe bingoplader.

Bingopladerne printer du ud til brug, når spillet går i gang. Du kan bruge bingopladerne mange gange. Blot skal du huske at betale for dem, inden du spiller. Det kan du gøre på tv-bingos hjemmeside eller via sms. Du finder instrukserne på bingopladerne.

Husk at bruge mønter eller andre former for brikker til at lægge på dine bingoplader, istedet for at skrive på dem. Så behøver du ikke printe dem ud mere end en gang.

 

Hvornår kan du spille bingo på DK4?

DK4s live bingo er i tv mandag til fredag mellem kl. 16 og 17. Onsdag er det dog først kl. 20-21. Du bliver heller ikke snydt i weekenden, hvor du også kan spille bingo lørdag kl. 19.30 til 20.30 og søndag på samme tidspunkt som ugedagene, nemlig kl. 16 til 17.

Numrene til spillet får du selvfølgelig, når de bliver råbt op i studiet. Er du så heldig, at du har fået bingo på en række, som er 5 tal på en vandret række, kan du ringe til studiet og håbe på, du kommer igennem til studieværterne.

Du skal bruge både dit kontrolnummer og bingopladenummer, når du ringer op. Kommer du igennem til studiet kan du vinde flere præmier. Men selvom du ikke nødvendigvis kommer igennem på telefonen, får du den gevinst alligevel, der står skrevet på din bingoplade, som kan være 100, 200 eller 300 kr.

Du behøver ikke gøre noget, for at få din gevinst. Når du er medlem af SIFAklubben og har betalt for dine bingoplader, så er du registreret, og din gevinst kommer direkte hjem til dig med posten.

Din gevinst bliver sendt til dig, i form af et gavekort.

 

Hvad kan du vinde i studiet?

Der bliver spillet 5 spil i løbet af den time, tv-bingoet varer, og der kommer 2 spillere igennem til hvert spil. Om onsdagen spilles der dog 6 spil.

Kommer du igennem til studiet, har du mulighed for at vende en låge. Bag lågen kan der gemme sig yderligere præmier, der gør at du kan forhøje din oprindelige gevinst.

 

Oversigt over bingotider på DK4

Mandag kl. 16 – 17

Tirsdag kl. 16 – 17

Onsdag kl. 20 – 21

Torsdag kl. 16 – 17

Fredag kl. 16 – 17

Lørdag kl. 19.30 – 20.30

Søndag kl. 16 – 17

 

Top