Du er her
Hjem > Blog > LeoVegas er i sommerhumør

LeoVegas er i sommerhumør

Uffe Holm gider i hvert fald ikke være indendøre, men vil heller ikke undvære sit spil. Han tager mobilen med stranden og det er smart – for LeoVegas er i sommerhumør og udlover flotte præmier!

Tag selv på stranden med LeoVegas på mobilen og vær med i de sjove sommerturneringer.

Du kan blandt andet vinde:

  • 40.000 kr. på ugens weekendspil
  • 140.000 kr. på udvalgte spil 

 

Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Kom selv i sommerhumør og vind flotte præmier

Leo Vegas giver dig mulighed for at spille, uanset hvor du er henne i verden. Er du taget på stranden eller ligger i en af byens parker, eller slapper du af ved poolen? Uanset hvor du finder din indre ro og lader op til efteråret, så kan du spille hos LeoVegas. Spillestedet tager sig lige flot ud, om du spiller på pc, tablet eller mobil.

40.000 kr. på ugens weekendspil

Med 40.000 kr. til førstepræmievinderen har du nok til en helt særlig rejse. For at vinde skal du have den højeste møntgevinst på ét enkelt spin. Du skal spille på ugens udvalgte spil, der i denne uge er spilleautomaten Vikings Go Wild.  Du spiller mellem fredag og søndag for at være med i kampagnen og minimimsindsatsen er 10 kr.

sommerhumør

140.000 på udvalgte spil 

Hver uge deler 28 spillere en præmiepulje på 140.000 kr. For at være med skal du have et “Big Win” eller en højere scoring på en af de fire automater:

  • Starburst
  • Gonzo’s Quest
  • Butterfly Staxx
  • Dazzle Me

For hvert “Big win” eller højere, får du et lod til lodtrækningen om de 140.000 kr. Du kan læse mere om regler og gældende vilkår hos LeoVegas her.

Vil du vide mere om LeoVegas og spillestedets flotte tilbud, så kan du læse meget mere i Bingoforum.dks detaljerede anmeldelse her.

God fornøjelse!

 

LeoVegas er i sommerhumør
5 (100%) 1 Stemme

Top