Du er her
Hjem > Blog > Bingohaller i København og omegn

Bingohaller i København og omegn

De sidste mange år er det de online bingohaller, som har domineret billedet i forhold til mulighederne i “det virkelige liv”. Men der findes naturligvis stadig en del rigtige bingohaller rundt om i landet, og selv om hyggen selvfølgelig er endnu vigtigere her end den er online, så er der naturligvis stadig attraktive gevinster at hente her også.

Her på Bingohaller.dk vil vi i det følgende se nærmere på et par af de muligheder du har for at spille live bingo i København og omegn.

Byens Bedste Banko

På adressen Heimdalsgade 35 på Nørrebro finder du Byens Bedste Banko, og her kan du spille med hver eneste dag i ugen. For at du kan være med hos Byens Bedste Banko, skal du være medlem af foreningen, men det koster blot 50 kr. for et livstidsmedlemsskab. Din indmelding og betaling skal være registreret senest 48 timer inden dit første spil.

Spillene starter på hverdagsaftener kl. 18.15 – fredag aften dog kl. 18.15. Lørdag og søndag spilles der fra kl. 12 og onsdag formiddag er der et ekstra spil allerede kl. 10. Priserne ligger fra 10 til 80 kr. pr. spil og du har mulighed for at vinde gevinster helt op til 5.000 kr. hvis du har heldet med dig.

København er dog ikke det eneste sted, hvor du kan spille hos Byens Bedste Banko. Er du medlem her, kan du nemlig også bruge dit medlemskab hos Byens Bedste Banko i Holstebro.

Bankoforeningen Trekløveren

Bor du lidt nord for København, skulle du måske lægge vejen forbi Bankoforeningen Trekløveren. Her kan du hver fredag spille banko i Alsønderup Forsamlingshus på Pibe Møllevej 7. Også her skal du være medlem af foreningen for at deltage. det koster 10 kroner om måneden, og dit medlemskab skal være registreret senest 24 timer før dit første spil.

Spillene foregår som nævnt hver fredag. Dørene åbnes kl. 16.30 og spillene går i gang kl. 18.30. Priserne går lige fra en tier og op til 160 kr. og du kan vinde gevinster på helt op til 5.000 kr.

Alternative muligheder i København

Gør det ikke noget, at det er mindre seriøst, så har du mulighed for at vinde en flaske spiritus og mange andre sjove gevinster hver torsdag aften kl. 20.30, når Australian Bar inviterer til Dingo Bingo. Det koster blot 10 kr. pr. plade.

Endelig kan du selvfølgelig overgive dig til tidens trend og spille bingo på nettet. Her er Danske Spil Bingo det eneste bud på en seriøs dansk udbyder af bingospil om penge. Til gengæld kan du her spille hele døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig. Du kan både spille gratis med mulighed for at vinde rigtige gevinster, og du kan lægge lidt flere penge i puljen og måske få endnu større gevinster ud af det.

Priserne for en bingoplade hos Danske Spil Bingo når op til 30 kr. og gevinsterne liger lige fra nogle få kroner og op til den store Mega Jackpot, som altid er på mindst 30.000 kr. og sagtens kan vokse sig meget større. Derudover kan du ofte finde sjove konkurrencer og quizzer, som kan give dig endnu flere spændende gevinster.

Hold øje med vores søstersite Bingoforum.dk og bliv opdateret om de seneste tilbud hos Danske Spil Bingo og alle deres øvrige spilletilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de sidste nyheder helt automatisk.

Befinder du dig i Jylland, så læs vores guide til bingohaller i Aarhus.

God fornøjelse!

Bingohaller i København og omegn
5 (100%) 2 Stemmer

Top