Du er her
Hjem > Blog > Karamba holder julemarathon

Karamba holder julemarathon

julemarathon

Der er julestemning hos Karamba, der har masser af spænding og hygge i sit julemarathon, hvor du kan vinde masser af kontanter.

Der er præmier som gratis spins og en iPhone X samt masser af dejlige penge. Deltag i Rensdyrlodtrækningen om:

25.000 kr. i førstepræmie

15.000 kr. i anden præmie

5.000 kr. i tredje præmie

Spil på masser af lækre automater hos Karamba!

Gør klar til hygge med julemarathon hos Karamba

Karamba præsenterer et helt program af julehygge til alle spillere. Der er 3 forskellige slags konkurrencer, du kan være med i i julemåneden og helt ind til den 24. december.

  • Rensdyrlodtrækning. Vær med i Rensdyrlodtrækningen, hvor der er 50.000 kr. til de heldige vindere. For at optjene et lod skal du spille for 200 kr., jo mere du spiller, jo flere lodder får du.  Førstepræmien er på 25.000 kr., 2. præmien på 15.000 kr. og 3. præmien på 5.000 kr. Desuden gives der 100 gratis spins til de, der har opnået 4. til 100. plads.
  • Dagens juleræs giver dig masser af gratis spins. Log ind hver dag på Karamba og find ud af, hvilken spilleautomat, du skal spille på for at optjene point, der i sidste ende giver dig gratis spins.  Spil mellem kl. 16.00 og kl. 23.00 hver aften.
  • Ugens slædeløb hænger sammen med Dagens juleræs, fordi de point du optjener i løbet af ugen er afgørende for, om du vinder den lækre iPhone X. Det er nemlig den spiller, der har optjent flest point i  løbet af ugen, der løber med sejren i slædeløbet.

Julemarathon hos Karamba giver dig spænding og chancen for at vinde lidt ekstra til julegaverne. Vil du vide mere om Karamba? Tag et kig på vores anmeldelse og læs om alle de flotte features, du også finder hos Karamba.

Rigtig god fornøjelse!

Karamba holder julemarathon
5 (100%) 10 Stemmer

Top