Du er her
Hjem > Blog > Kæder af bingohaller

Kæder af bingohaller

Bingo er både sjovt og populært blandt danskerne. Derfor er det sådan set meget naturligt, at der de senere år er poppet en masse bingohaller op rundt omkring i landet.

For mange af bingohallerne går forretningen endog særdeles godt, og derfor er det lige så naturligt at nogle af dem udvider og åbner en ny bingohal et andet sted i landet.

Flere kæder af bingohaller dukker op

Vi har set på et par af dem, som har udviklet sig – eller i hvert fald er ved at udvikle sig – til deciderede kæder af bingohaller.

Du kan i det følgende læse om:

  • Bingofun
  • Byens Bedste Banko

Bingofun – Viborg og Holstebro

Bingofun startede helt tilbage i 1995 i Viborg som støtteforening til bokseklubben Viborg Atlet Klub. Bingohallen ligger på adressen Tingvej 7 i Viborg, og her kan du spille bingo alle ugens dage med undtagelse af fredag.

Dørene bliver åbnet mandag, tirsdag, onsdag og lørdag kl. 10.30, torsdag kl. 19.00 og søndag kl. 18.30, og selv på de dage, hvor der bliver spillet om formiddagen, er der også spil om aftenen. Der spilles om 100 til 200 kr. pr. plade, bortset fra onsdag og søndag, hvor der er storspil, med gevinster på op til 2.000 kr. for en fuld plade.

Medlemsskabet i Bingofun koster 10 kr. for et helt år, og medlemskortet skal ligge synligt på bordet, når der spilles. Du kan bruge det samme medlemskort til Bingofun i Holstebro.

I Holstebro ligger bingohallen på Godthåbsvej 11, og her er der mulighed for at spille bingo hver eneste dag både formiddag og aften. Onsdag bliver der dog først åbnet kl. 11 og søndag kl. 13, men alle andre dage slås dørene op kl. 10.30.

Du finder endda to haller i Bingofun i Holstebro. Her er både en bingohal, som har spil hver dag, og en bankohal, som har spil på programmet tirsdag, torsdag og søndag. Spillene foregår som i Viborg med 100 og 200 kr. i de normale puljer, men med storspil om søndagen.

Fælles for de to haller er i øvrigt, at der er rygeforbud i selve spillelokalerne, men der er dog tilgængelige rygerum. Hos Bingofun i Holstebro finder du desuden en spillehal med 20 enarmede tyveknægte.

Byens Bedste Banko – København og Holstebro

Byens Bedste Banko har vi tidligere nævnt, da vi skrev om bingohaller i København, men ligesom Bingofun har de også en afdeling i Holstebro, og den vil vi fokusere lidt mere på her.

Holstebro-afdelingen af Byens Bedste Banko finder du på Østergade 21, og du kan spille bingo tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Man skal være medlem for at kunne spille med. Det kan arrangeres ved fremmøde, koster 20 kr. og medlemskortet kan bruges både i Holstebro og København.

Tirsdag spilles der bingo fra kl. 10 til 15 og igen fra 18.30 til 22.00, torsdag spilles der fra kl. 18.30 til 21.45, fredag igen fra kl. 10 til 15 og søndag spilles der fra kl. 12.30 til 20.00. Pladerne koster mellem 10 og 60 kr. pr. styk, og du har mulighed for at vinde gevinster helt op til 1.000 kr.

Besøg en eller flere af disse bingohaller, hvis du har lyst til en rask omgang bingo og lige tilfældigvis befinder dig i nærheden af Viborg, Holstebro eller København. Du kan også læse her på siden om dine muligheder for at spille bingo i Nordjylland eller Københavns– eller Aarhusområdet.

God fornøjelse!

 

 

Kæder af bingohaller
5 (100%) 3 Stemmer

Top