Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Julekalender hos Danske Spil Bingo

Julekalender hos Danske Spil Bingo

julekalender

Der er masser af dejlige julespil i alle bingorummene hos Danske Spil Bingo! Følg med i den sjove julekalender og bliv forkælet med sjove bingospil og flotte ekstra gevinster, der tæller både store jackpots, kontante præmier og gratis bingo!

Åbn dagens låge i Danske Spil Bingos julekalender. Klik på knappen herunder, for at være med.

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Byd julehyggen indenfor med en bingo julekalender

Danske Spil Bingo giver dig en ægte julekalender lige til at åbne hver eneste dag ind til juleaften. Bag de 24 låger gemmer sig dejlige spil, ekstra jackpots, gratis bingoplader og meget mere. Åbn dagens låge, og se hvad der gemmer sig!

Bag dagens låge den 6. december gemmer der sig flere godter til spillerne. Faktisk er der hele 4 forskellige ting, du kan hygge dig med bare i dag:

Blandt andet er der en ekstra julejackpot i bingorummet Stjernedrys, hvor hele 30.000 kr. er på højkant til de heldige vindere. Der spilles om jackpotten hver halve time.

Vil du hellere spille i Gamle Ole bingorummet, så er der ekstra jackpot i ALLE spillene i dag.

Spiller du på et hyggespil i dag, så er der lodtrækning om 5 x tusind kroner. Hyggespil er de små, sjove spilleautomater, der giver dig ekstra underholdning, mens du spiller bingo.

I aften er det chat-nisserne, der hygger om alle bingospillerne mellem kl. 16.00 og kl. 24.00, og der ingen tvivl om, at selv om de sikkert også er drillenisser, at de sætter nogle gode quizzer i gang med dejlige gevinster.

Hvad gemmer der sig bag lågen i morgen den 7. december? Ja, der er ingen snyderi i  julekalenderen, så det må du checke i morgen hos Danske Spil Bingo!

Læs meget mere om danskernes foretrukne bingosted i vores detaljerede anmeldelse af Danske Spil Bingo her på siden. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse!

 

Julekalender hos Danske Spil Bingo
5 (100%) 6 Stemmer

Top