Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Kom til Guld Bingo hos Danske Spil Bingo

Kom til Guld Bingo hos Danske Spil Bingo

guld bingo

Så er det tiden, hvor Danske Spil Bingo ruller den røde løber frem og inviterer til det helt eksklusive bingo, nemlig Guld Bingo.

Spillet løber af stablen om nogle uger, men allerede nu skal du spille, for at få en plads i den særlige bingohal!

  • Spil med i Stjernedrys i 10 dage, for at få adgang til Guld Bingo!

Klik her på knappen, hvis du gerne vil i gang med at spille med det samme.

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Guld Bingo er den eksklusive bingohal

Guld Bingo er, som navnet afslører, en helt særlig bingohal, og det er ikke alle og enhver, der bliver lukket ind i det allerhelligste. Du skal gøre dig fortjent til det, og heldigvis er det både nemt og sjovt at få adgang. Alt hvad du skal gøre er nemlig at spille bingo i bingorummet Stjernedrys.

Guld Bingo afholdes den 13. april, og fra i dag, den 28. marts og indtil da, skal du spille bingo i mindst 10 dage ud af 14 dage, for at få en plads ved bingobordet.

Selvom du skal spille bingo i 10 dage, så kræves det kun at du har købt en enkelt spilleplade om dagen. Tilgengæld modtager alle spillere, der opfylder kravet:

  • Adgang til Guld Bingo
  • 10 gratis Guld Bingo spilleplader

Spil i den Gyldne Time

Spil Guld Bingo lørdag den 13. april fra kl. 19.00 til kl. 20.00. I den ene time er der 10 spil, og du kan bruge dine 10 spilleplader, ligesom du vil det i det tidsrum. Du kan altså vælge at spille med en plade i hvert spil, eller du kan spille med i fem spil med to plader i hver, eller hvad der nu passer dig bedst.

Gevinsterne er flotte, der er nemlig 500 kr. i puljen på hvert af de 10 spil. Desuden er der i den Gyldne Time også en jackpot på 5000 kr., som Danske Spil Bingo garanterer bliver udløst.

Læs meget mere om Danske Spil Bingo i vores anmeldelse her på Bingohaller.dk. Klik her – for at få til anmeldelsen.

Top