Du er her
Hjem > Blog > Gratis spins hos Ballet Bingo

Gratis spins hos Ballet Bingo

Gratis spins hos Ballet Bingo

Tirsdag betyder gratis spins hos Ballet Bingo! Du kan få hele 20 spins gratis til en af de meget populære spilleautomater, hvis du foretager en indbetaling i dag.

Kom i gang med at spille hos Ballet Bingo allerede nu. Klik på knappen her under:

 

Få 2000 kr. i bonus hos Ballet Bingo!

 

Få dine gratis spins hos Ballet Bingo

For at få fat i dine gratis spins i dag, tirsdag, skal du blot indbetale minimum 300 kr. til din spilkonto. Tilbuddet gælder kun spillere, der ikke har benyttet sig af samme tilbud tidligere.

Har du ikke allerede en spilkonto, er det nemt og enkelt at åbne en:

  1. Klik her – for at åbne en konto hos Ballet Bingo’
  2. Klik på “Åben konto” i højre hjørne.
  3. Indtast navn, fødselsdato og email.
  4. Indtast ønsket brugernavn og password

Herefter modtager du en mail fra Ballet Bingo med instrukser om, hvordan du godkender din konto. Du har 30 dage til at gøre det i, men vil du gerne have fat i dagens gratis spins, bør du gøre det med det samme.

Du godkender din spilkonto med dit Nem-ID på 2 sekunder og så er du klar til at spille.

20 gratis spins til Wolf Cub

Gratis spins hos Ballet BingoDet dejlige tirsdagstilbud fra Ballet Bingo giver dig 20 gratis spins til den sjove spilleautomat Wolf Cub.

Hjælp den søde ulve unge med at samle point i spilautomaten, der er et klassisk vidoespil med 5 tromler og 3 hjul. Med 3 eller flere scatter symboler udløses der gratis spins.

Husk at hos Ballet Bingo, kan du spille på næsten alle spilleautomater for sjov. Så hvorfor ikke afprøbe Wolf Cub før du går i gang med at bruge dine spins  – så er du forberedt.

Tilbuddet om 20 gratis spins til Wolf Cub gælder dagen ud og du skal huske at aktivere dine 20 spins ved at åbne Wolf Cub spillet senest kl. 23.59 i aften.

Læs mere om Ballet Bingo i vores anmeldelse – Klik her!

Gratis spins hos Ballet Bingo
5 (100%) 1 Stemme

Top