Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Gratis bingo i Velkomstbingo

Gratis bingo i Velkomstbingo

velkomstbingo

Nu kan alle nye spillere være med til gratis bingo i Velkomstbingo hos Danske Spil Bingo. Velkomstbingo er åben lige så snart, du har åbnet din spillekonto.

Den populære bingohal har i gennem et stykke tid tilbudt gratis bingo til alle nye spillere og for at gøre det ekstra spændende, har de udvidet åbningstiderne gevaldigt – indtil den 30. august!

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Spil helt gratis i Velkomstbingo – og vind kontanter

Alle spillere får 14 dages adgang til Velkomstbingo, så de kan blive fortrolige med alle aspekterne af at spille i en online bingohal. Det giver god øvelse, og man lærer hurtigt hvordan de forskellige features bruges, og hvordan man helst vil have sin spilleplatform opsat.

Åbningstiderne for Velkomstbingo er fra kl. 07 – kl. 22.00 indtil den 30. august. I tidsrummet 16-18 er der chatværter i bingorummet, så nye spillere også finder ud af, hvordan det er at være med i de sjove chatspil.

Selvom det er helt gratis at spille med i Velkomstbingo, så kan du vinde flotte kontanter. For eksempel er der altid 200 kr. i puljen i hvert bingospil og der er også en jackpot på 1000 kr. Chatspillene giver også mulighed for at vinde, og i alt er der mere end 6000 kr. på spil hver dag i Velkomstbingo.

Vil du vide mere om Danske Spil Bingo, så kan du læse vores detaljerede anmeldelse lige her.

Har du ikke allerede en konto hos Danske Spil Bingo, så kan du klikke på vores link her, og åbne en med det samme.

Gratis bingo i Velkomstbingo
5 (100%) 5 Stemmer

Top