Du er her
Hjem > Blog > Gratis bingo om penge

Gratis bingo om penge

Det er altid sjovt at spille bingo, og det er sådan set uanset om man spiller på nettet eller live nede i den lokale bingohal. Men hvis heldet mangler, kan det til tider også blive en lidt dyr fornøjelse, og så går det sjove lidt af.

Derfor er der heller ikke noget underligt i, at mange spørger om det kan lade sig gøre at spille gratis bingo om penge, og det kan det sagtens. Du har endda mange muligheder for det, og du behøver ikke bevæge dig længere end til din sædvanlige online bingohal Danske Spil Bingo.

Din guide til gratis bingo om penge

Hver eneste aften mellem kl. 19 og 23 kan du spille med i det populære Gratis Bingo spil hos Danske Spil. Det er selvfølgelig populært fordi det er gratis (gratis ting er altid populære), men endnu mere fordi, det rent faktisk kan lade sig gøre at vinde flotte bingo præmier.

Er du rigtig heldig, kan du vinde helt op til 1.000 kr. i den jackpot, som bliver udløst, hvis du har pladen fuld inden for 50 opkaldte numre. Det skal der selvfølgelig en del held til for, men umuligt er det langt fra.

Men selv hvis det ikke lykkes for dig at hente den store jackpot, så er der stadig masser af grund til at forsøge sig med Gratis Bingo, for der er 30 kr. at hente i hvert spil. Af dem går lidt over 20 kr. til den første spiller med pladen fuld, men der er selvfølgelig også mindre gevinster til de spillere, som får fyldt rækkerne undervejs.

Det er selvfølgelig ikke de store gevinster, du kan vinde der, men det er stadig nok til, at du kan købe en plade til nogle af Danske Spil Bingos andre billige spil som Gamle Ole (3 kr.) og 1 Krone Bingo. Også på disse spil kan du vinde jackpots på 1.000 kr. eller mere.

Som nævnt foregår Gratis Bingo hver eneste aften mellem kl. 19 og 23, og det er rigeligt med tid til, at du kan få en gevinst ud af dit spil. Ligesom på alle andre spil hos Danske Spil Bingo starter der nemlig et nyt spil hvert 6. minut. Det giver i alt 40 spil og dermed altså hele 1.200 kr. at spille om helt gratis.

Demospil

Mens du sidder og venter på, at klokken skal blive 19, kan du stadig hygge dig med gratis demospil. Det kan du i øvrigt gøre på samtlige Danske Spil Bingos forskellige spilmuligheder. Du kan få to demoplader, så du kan lege med, mens det rigtige spil kører, og på den måde få suset med, uden at det koster dig noget – men altså også uden at du kan vinde noget.

Derfor skal du også lige overveje om det ville være frustrationen værd at få pladen fuld til den store gevinst i Mega Jackpot (den er altid på mindst 30.000 kr) med en demoplade.

Besøg Danske Spil Bingo og vær med i Gratis Bingo allerede i aften. Du kan oprette en spillekonto på få minutter, og så bestemmer du selv, om du vil sætte penge ind på den, eller om den kun skal bruges til at spille gratis.

God fornøjelse!

Gratis bingo om penge
4.6 (91.43%) 7 Stemmer

Top