Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Spil gratis bingo til Oktoberfest hos Maria

Spil gratis bingo til Oktoberfest hos Maria

oktoberfest

Kom i feststemning hos Maria, hvor der er ekstra sjov på programmet med Oktoberfest bingo.

Du får blandt andet gratis bingoplader og kan være med i kampen om den store præmiepulje. Læs mere her under.

 

Få 10% i Payback hver uge hos Maria!

Spil masser af bingospil hos Maria!

Kom til Oktoberfest med gratis bingo

Nu er Oktoberfest ikke kun store fadøl, lederhosen og harmonikamusik, for Maria inviterer til herlig bingo-Oktoberfest til og med den 12. oktober. Du kan feste i Oktoberfest-bingourmmet fra kl. 22.00 til kl. 23.00 på følgende dage:

  • søndag
  • onsdag
  • fredag

Der er gratis bingo, hvor bingopladerne fordeles ligeligt mellem spillerne. Samtidig er der en ekstra stor præmiepulje og Maria skriver, at de har boostet gevinsterne, så der er virkelig noget at se frem til.

Oktoberfesten er ikke helt gratis, for det kræver lidt, at du kan spille med. Du skal nemlig have spillet for mindst 50 kr. i bingorummet Delight, for at være med. Spil fra fredag og frem, for at deltage i Oktoberfesten søndag, onsdag og fredag i den efterfølgende uge.

Har du allerede spillet for en 50’er, så kan du se, at Oktoberfest bingorummet er åbnet og viser sig på den liste af bingorum, du kan spille i.

Læs meget mere om Maria bingo og de flotte bingorum, der er åbne for spil hver eneste dag. Vores anmeldelse går i dybden med det flotte spillested – klik her for at gå til anmeldelsen.

Top