Du er her
Hjem > Blog > Free spins til Golden Grimoire hos BingoSlottet

Free spins til Golden Grimoire hos BingoSlottet

golden grimoire

Nu kan du få free spins til spilleautomaten Golden Grimoire hos BingoSlottet. Hvor mange spins, du kan få kommer an på, hvad pilen på lykkehjulet peger på.

Du kan få op til 400 free spins til automaten.

Alle nye spillere kan desuden få en flot velkomstbonus:

100% i bonus op til 2000 kr. 

bingoslottet
Få 100 % i bonus op til 2000 kr. hos BingoSlottet!

Sådan får du free spins til Golden Grimoire

I de næste fire dage, til og med søndag den 3. marts, kan du få free spins til Golden Grimoire. For at få del i de mange dejlige spins, skal du spinne på Free Spins hjulet, der som et lykkehjul, bestemmer hvad du kan få.

Du skal indbetale mindst 150 kr. og dernæst spinne hjulet samme dag, for at få dine free spins. Du skal åbne spillet, for at spinne på lykkehjulet.

Tag et kig på den flotte automat Golden Grimoire herunder. Automaten kommer fra de dygtige spilproducenter fra NetEnt, der altid leverer flotte spil med fed grafik og et lækkert lydspor.

Har du ikke allerede en spilkonto hos BingoSlottet, kan du åbne en ved at klikke på den grønne knap herover, så du kan få både din velkomstbonus samt free spins.

Tag et kig på vores detaljerede anmeldelse af BingoSlottet her på siden. Du lærer om spillestedet features og hvad der skal til, for at du får del i bonussen på 2000 kr. Du bliver desuden ført igennem trinnene for oprettelse af en spilkonto, som du kan åbne på ganske få minutter. Klik her – for at gå til BingoSlottets anmeldelse.

Top