Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Fødselsdagsjackpot hos Danske Spil Bingo

Fødselsdagsjackpot hos Danske Spil Bingo

Fødselsdagsjackpot hos Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo fejrer 12 års fødseldag og med den kommer en fødselsdagsjackpot på 24.000 kr. og meget mere.

Blandt andet bliver du forkælet med gratis bingo og ekstra præmier:

24.000 kr. i jackpot

300.000 kr. i præmiepulje

gratis spilleplader

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Vind 24.000 kr. i fødselsdagsjackpot

Fødselsdagsfesten hos Danske Spil Bingo varer ind til den 11. november, og der er masser af sjov og spændende undeholdning hver eneste dag.

Chatværterne hygger om spillerne hver eneste dag fra kl. 8 om morgenen og helt til midnat. I løbet af dagen bliver der trukket to vindere i gavespillet. Dernæst foregår der ekstra meget i bingorummene Stjernedrys og Gamle Ole.

Tilmelder du dig Ballonfesten, så får du via din e-mail besked om gratis bingoplader og sjove spil. Du tilmelder dig på Danske Spil Bingos hjemmeside med den mail, der hører til din spilkonto.

Stjernedrys byder på den store fødselsdagsjackpot, der er på hele 24.000 kr. Du kan være med til at spille om jackpotten hver dag fra kl. 7 til 24 og det gælder kun i spil, der forekommer hver halve og hele time.

Gamle Ole byder også på en fødselsdagsjackpot, den er dog lidt mere moderat på 2.400 kr. Den kan du spille om, også imellem 7 og 24, og kun i spil, der starter kvart over og kvart i.

Desuden er der mere end 300.000 kr. i præmiepulje og den er støt stigende. Jo flere der køber bingoplader, jo større bliver præmiepuljen. Den store præmiepulje er på højkant hos Stjernedrys og Gamle Ole.

Danske Spil Bingo fejres

Der er klart, at en 12 års fødselsdagsfest skal fjeres med et brag, for Danske Spil Bingo har vitterlig fortjent at blive fejret. Bingohallen er et dejligt og hyggeligt sted at spille, og der er altid veloplagte chatværter og sjove spil, der underholder.

Med Danske Spil Bingo er der ikke behov for at bevæge sig ud til den lokale bingohal, når du kan hygge dig med bingo online, lige når du har lyst til det.

Du kan læse mere om Danske Spil Bingo og blive klogere på bingostedets features i vores anmeldelse her på siden. Du kan også læse om, hvordan du åbner en konto, hvis du ikke allerede har en.

Vil du gerne åbne en konto nu, kan du benytte den grønne knap øverst på siden, og komme igang med det samme.

Rigtig god fornøjelse!

 

Top