Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Flot velkomstbonus hos Mr. Green

Flot velkomstbonus hos Mr. Green

Flot velkomstbonus hos Mr. Green

Nu kan vi endelig spille hos Mr. Green i Danmark. Det populære svenske spillested har været udbredt i det meste af Europa i flere år og er nu kommet til Danmark, for at tilbyde sjov underholdning til online spillere. Du kan også få en flot velkomstbonus hos Mr. Green

Lige nu bydes helt nye spillere nemlig velkommen med to flotte tilbud. Du kan blandt andet få masser af gratis spins og kontantbonus.

 • Vil du åbne en konto hos Mr. Green allerede nu? Klik her!

Få din flotte velkomstbonus

Når du åbner din spilkonto, så har du mulighed for at vælge mellem to forskellige velkomstbonusser fra gentlemanden i den grønne habit, Mr. Green.

Du vælger selv hvilket tilbud der passer til dig og de spil, du allerehelst spiller på. Er det spilleautomater eller casinobordspil som Black Jack eller roulette, der er din favorit?

Du kan vælge imellem disse to tilbud:

Tilbud 1

 • Du får 100% i bonus ind til 1000 kr.
 • 200 gratis spins.
 • 20 dage med 5 gratis spins hver dag.

Tilbud 2

 • 50% cashback op til kr. 500 kr. Du får 50% af dine penge tilbage, hvis du ikke vinder. Tilbuddet gælder på 1. indskud op til 500 kr.
 • 200 gratis spins.
 • 20 dage med 5 gratis spins hver dag.

Sådan åbner du din spilkonto

Det er nemt at åbne en spilkonto hos Mr. Green og komme i gang med at spille. Du skal igennem 3 nemme trin:

 1. Klik her – for at åbne en konto
 2. Indtast email og den adgangskode du ønsker at bruge.
 3. Indtast navn og cpr. nr.
 4. Godkend din konto med Nem-ID.

Så bliver det ikke nemmere. Nem-ID-godkendelse bevirker, at Mr. Green kan sikre dig, at dine personlige oplysninger er beskyttede.

Når du har indtastet mailadresse og adgangskode får du lov til at vælge, hvilket velkomsttilbud du ønsker at bruge Så kan du komme i gang med at spille hos Mr. Green med det samme!

Top