Du er her
Hjem > Blog > Få fem gratis spins af Ballet Bingos drillenisse

Få fem gratis spins af Ballet Bingos drillenisse

fem gratis spins

Der er julestemning over hele linjen og Ballet Bingo er også med. Ballet Bingos julekalender har hver dag noget nyt og spændende bag lågerne. I dag, den 20. december, er der fem gratis spins, som Ballet Bingos drillenisse har gemt i en af de sjove spilleautomater.

Kom i gang med at spille hos Ballet Bingo med det samme. Klik på knappen herunder.

Få 2000 kr. i bonus hos Ballet Bingo!

Få dine fem gratis spins

For at få fat i dine fem gratis spins i dag, skal du være logget ind på din spilkonto hos Ballet Bingo imellem kl. 10 og kl. 15.

Dine fem gratis spins er ikke det eneste, du kan finde i Ballet Bingos julekalender. Du kan vinde op til 1000,- kr. hvis du spiller for 100 kr. i løbet af dagen.

Spiller du for 24 betalte spins på en af spilleautomaterne i dag, er du også med i konkurrencen om 5×24 spins til den hyggelige Secrets of Christmas automat.

Læs mere om Ballet Bingos julekalender her.

julegaver

Åbn en konto hos Ballet Bingo

Har du ikke allerede en spilkonto hos Ballet Bingo, og vil du gerne være med i den flotte julekalender, så er det ikke for sent!

Du skal blot åbne en konto med det samme her:

  1. Klik her – for at åbne en konto hos Ballet Bingo
  2. Indtast navn og e-mail
  3. Du har 30 dage til at bekræfte din konto med dit Nem-ID, men vi anbefaler, at du får det overstået med det samme, inden du indsætter penge på kontoen.

Og så kan du ellers gå igang med at spille.

Du får julekalendertilbud med det samme og åbner du din konto i dag inden kl. 15.00 så får du også de 5 gratis spins som drillenissen har gemt. Du er samtidig med i konkurrencen om de 1000 kr. hvis du har indbetalt mindst 100 kr. og spillet for dem i dag.

Få fem gratis spins af Ballet Bingos drillenisse
5 (100%) 1 Stemme

Top