Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Danske Spil Bingo i VM Festen

Danske Spil Bingo i VM Festen

Danske Spil Bingo i VM Festen

Fodboldfeberen er ikke gået forbi Danske Spil Bingos næse, for de holder nu selv VM Festen, som du også kan være med i og opnå flotte præmier.

Der er:

160.000 kr. i jackpot

800.000 i præmiepuljen

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Vær med i VM Festen

For at være med i VM Festen skal du spille i Venskabsrummet hos Danske Spil Bingo. Spillet går igang kl. 19.00 og slutter kl. 02.00 og kører hver dag ind til den 1. juli.

Der er flere måder, du kan vinde gevinster på:

Jackpotten eller puljegevinst.

Jackpotten på 160.000 kr. vindes, når der er bingo inden for, eller på, det 40. tal. Jo længere hen mod slutningen af kampagen vi kommer, jo højere bliver det såkaldte ordinal tal. Det betyder, at du skal vinde inden for det 42. tal eller 43. tal, eller endnu højere. Vinderen modtager 70% af jackpotten og de resterede 30% fordeles blandt de spillere, der har været med i det vundne spil.

Puljegevinster kan vindes 22 gange om dagen, og er inddelt i individuelle priser per spil og gevinsterne er fordelt sådan her:

  • Vinder af én linje får 20% af den individuelle pris.
  • Vinder af to linjer får 20% af den individuelle pris.
  • Vinder af fuld plade får 30% af den individuelle pris.

Selv efter fuld plade forsættes opråbningen af numre, indtil der findes en trøstepræmievinder, der ligeledes får 30% af den individuelle pris.

Danske Spil Bingo har masser af skønne bingorum at byde på, og du kan læse meget mere om bingostedet her på Bingohaller.dk. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Rigtig god fornøjelse!

Top