Du er her
Hjem > Blog > Bingohaller på nettet vs live bingohaller

Bingohaller på nettet vs live bingohaller

Man sætter sig ned med en plade, som har nogle tal på. Så er der en person som råber numre op, og med lidt held er det de samme numre, som dem man har på pladen. Det er vel umiddelbart det samme, uanset om man spiller i den lokale bingohal, eller om man spiller i en online bingohal.

Det er selvfølgelig alt sammen rigtigt nok. Selve spillet er det samme, men der er stadig en række væsentlige forskelle, og det er naturligvis dem, som gør, at nogle foretrækker at spille bingo i den lokale bingohal, mens andre spiller online, og andre igen er ligeglade.

Her på Bingohaller.dk sætter vi fokus på nogle af de væsentligste forskelle, og giver dig måske lidt stof til eftertanke i forhold til hvad der er vigtigt for dig.

Gevinsterne

Der er selvfølgelig ikke meget ved bare at sidde og krydse tal af, efterhånden som de bliver råbt op uden at have et formål med det. Der skal gevinster til, når man rammer de rigtige tal. Det gælder både for live bingohaller og for dem, som du finder på nettet. Det store spørgsmål for dig er, om størrelsen på gevinsten er vigtig, eller om det er ok bare at vinde en lille smule.

Hvis du har det fint med bare at vinde småbeløb, så kan den lokale bingohal være fin nok, men de største bingogevinster i Danmark finder du hos Danske Spil Bingo, som er de eneste, som må tilbyde online bingospil om penge herhjemme. Den største af dem alle hedder Mega Jackpot, og her kan du altid vinde en jackpot på mindst 30.000 kr. Her kan live bingohallerne ganske enkelt ikke være med.

Det sociale element

For mange mennesker handler bingo egentlig ikke så meget om spillet, men om samværet med andre mennesker. Hyggesludderen med sidemanden om vind og vejr, mens man på forunderlig vis stadig har den mentale kapacitet til at holde styr på de fem-seks bingoplader eller endnu flere, som man har liggende foran sig.

Hos Danske Spil Bingo og andre bingohaller, hvor man spiller gratis, har man forsøgt at leve op til den del af spillet, så godt som det nu er muligt, men selv om der kan være rigeligt med liv og hyggesludder i chatten, så er det alligevel ikke helt det samme. Teknologien har desværre endnu ikke nået det punkt, hvor der kan serveres kaffe og smørrebrød gennem skærmen, og du har heller ikke mulighed for at se de andre spillere. Live bingohallerne vinder denne omgang.

Tilgængelighed

Der findes live bingohaller, som har åbent hver eneste dag i ugen. De findes både i Københavnsområdet og i Jylland. Det er dog langt fra alle bingohaller, som tilbyder bingospil hver dag, og uanset hvor ofte, de har åbent, så er de bundet af deres fysiske beliggenhed, som måske ikke er lige tilgængelig for alle spillere.

Og nogle gange får man bare tanken ind i hovedet, at det da kunne være hyggeligt med et lille spil bingo. Det er ikke sikkert at den dukker op, når der er bingo i hallen, og der kan under alle omstændigheder være langt derhen, men du kan altid finde et bingospil hos Danske Spil. Her starter starter der et nyt spil bingo hvert sjette minut, og er du på farten, kan du endda spille bingo fra din mobil eller tablet.

Afgørelsen

Vi har kigget lidt på tre væsentlige overvejelser omkring bingo, og hvis kun én af faktorerne er vigtig for dig, ja så ligger svaret jo ligefor, men hvis du lægger lige stor vægt på alle tre, så har du resultatet her:

Bingohaller på nettet vs live bingohaller: 2-1

Bingohaller på nettet vs live bingohaller
5 (100%) 1 Stemme

Top