online casino
Bingo Præmier - din guide til nettets bedste bingo præmier
Du er her
Hjem > Blog > Bingo Præmier

Bingo Præmier

Bingo præmier

Det kan være superhyggeligt at spille bingo mens man sidder og sludrer med de andre spillere. Men hyggen tager alligevel andenpladsen efter det, som det i virkeligheden handler om: Præmierne. Bingohaller.dk tager her et lille kig på nogle af de bedste bingo præmier, som kan vindes på de danske bingosites.

Bingo Præmier hos Danske Spil Bingo

Helt anderledes store bliver gevinsterne hos Danske Spil Bingo, hvor du kan se den helt store forskel allerede ved den mindste indsats, der ligesom hos BingoSlottet er på lige præcis 0 kroner. Det lider bingo gevinsten dog ikke under, for i Gratis Bingo hos Danske Spil lyder jackpotten på 1.000 kr.

Du kan spille Gratis Bingo hos Danske Spil hver dag fra kl. 19 til 23.

De 1.000 kr. som kan vindes i Gratis Bingo er således den mindste jackpot hos Danske Spil Bingo. I mellemklassen af bingopræmier os Danske Spil finder du spil som Pletskud og Classic 10 kr. hvor jackpotten starter ved 10.000 kr. og vokser indtil den bliver udløst. Den største jackpot er Mega Jackpot, hvor du for en indsats på 30 kr. kan vinde en jackpot, som starter ved 30.000 kr.

Udover de kontante gevinster hos Danske Spil Bingo, har du naturligvis ofte mulighed for at vinde ekstra præmier i form af eksempelvis gavekort til biografbilletter eller andet. Det er Stjernedrys spillet, som er centrum for disse ekstra bingo præmier, når der ind imellem bliver afholdt særlige events hos Danske Spil Bingo. Stjernedrys indeholder i øvrigt selv en jackpot, som er værd at vinde. Ligesom Pletskud og Classic 10 kr. starter den ved 10.000 kr.

Besøg også vores søstersite Bingoforum.dk, som fra tid til anden vil give dig informationer om blandt andet de særlige events, som du kan finde i Stjernedrys spillet. Du kan også finde anmeldelser af en lang række andre spillesider, samt et godt udvalg af forbedrede bonustilbud.

 

BingoSlottet

Vi begynder i det små. Hos BingoSlottet kan du nemlig kun spille gratis, og det betyder naturligvis at præmierne – for dem er der trods alt stadig nogle stykker af – bliver en del mindre, end de ellers kunne have været. Men du kan vinde penge hos BingoSlottet, og det er kontante præmier og ikke bonuspenge.

Alle præmier hos BingoSlottet er små, men de mindste af dem finder du i de chatspil, som med mellemrum bliver sat i gang af chatværten. Den mindste af dem alle finder du i det lille spil Run for the Money. Her skal du blot vælge et tal mellem 1 og 75, og derefter skrive MONEY i chatten, hvis dit nummer er det første, som bliver trukket ud. Gevinsten i dette spil er blot på 1 krone. Gevinsterne i de andre chatspil når op til 15 kroner.

Præmierne i selve bingospillene starter ligeså små med den ene krone, som du vinder for en enkelt række i Morgenbingo. I det samme spil får du 5 kroner, hvis du er den første spiller, som har pladen fuld. I den anden ende af skalaen hos BingoSlottet finder du Mønster Bingo og Vinder Bingo, hvor du kan vinde helt op til 45 kroner.

Læs om andre spillesider, der byder på store præmier og jackpots.

Bingo Præmier
5 (100%) 1 Stemme

Top