Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Bingo med ekstra stor pulje hos Bingohallen

Bingo med ekstra stor pulje hos Bingohallen

Bingo med ekstra stor pulje

Det nyåbnede bingosted Bingohallen.dk kommer med forårs-hygge til bingo-elskere i hele april måned. Hver aften kan du nemlig hygge dig med bingo med ekstra stor pulje, der vokser i løbet af aftenen.

 

  • Er du ny hos Bingohallen.dk modtager du også 50 kr. som gratis velkomstgave.

 

Spil bingo hver aften med en pulje op til kr. 800,-.

I løbet af hele april måned giver Bingohallen.dk bingospillere en ekstra mulighed for at vinde flotte præmier. Du kan nemlig være med i deres bingoturnering, der hedder Money Mountain.

Bingoturneringen foregår hver aften mellem kl. 20.00 og kl. 22.00 i bingorummet Sapphire. Bingoturneringenspulje starter  med 160 kr. og forøges hvert 5.  minut. Den kan nå op til kr. 800,- i løbet af aftenen.

For at spille bingo hos Bingohallen.dk skal du naturligvis have en konto. Det er nemt og hurtigt at oprette, og du kan klikke herunder for at åbne din spilkonto i dag:

 

  • Åbn din spilkonto hos Bingohallen.dk – Klik her

 

Herefter skal du blot følge Bingohallen.dks vejledning og indtaste dine oplysninger. Der bliver sendt en e-mail til den adresse, du indtaster. Denne mail skal du bekræfte, ved at trykke på et link i mailen. Derefter er din spilkonto oprettet.

Den danske Spillemyndighed har lovgivet omkring brug af Nem-ID i forbindelse med online spil, så derfor skal du verficere dig med dit Nem-ID, når du spiller.

Lige så snart du har åbnet din spilkonto kvitterer Bingohallen.dk med en velkomstbonus på 50 kr. som du kan bruge kvit og frit på de spil du ønsker. Og der er masser af spil hos Bingohallen.dk, der med sine 4 bingorum tilbyder bingo døgnet rundt.

Har du lyst til at spille andre spil, kan du besøge Bingohallen.dks søsterside Spillehallen.dk, hvor der er casinospil og spilleautomater i stride strømme.

Vil du læse mere om Bingohallen.dk? Så se vores artikler om det nye bingospillested her. Du kan også læse vores detaljerede anmeldelse her.

Bingo med ekstra stor pulje hos Bingohallen
5 (100%) 1 Stemme

Top