Du er her
Hjem > Blog > Bingo Chat

Bingo Chat

Bingo er et sjovt og hyggeligt spil, og det kan være spændende at følge med, når man er tæt på at få bingopladen fuld og vinde den store præmie. Men når alt kommer til alt, så er det ikke voldsomt interessant at sidde og krydse tal af på en pap- eller papirplade, og endnu mindre når det er computeren, som gør det for dig.

Men hvad er det så, der er den store tiltrækning ved bingospil?

Ja udover selvfølgelig chancen for en gevinst, er der mange der peger på det sociale aspekt. At sidde og sludre med sidemanden mens spillet kører, eller, hvis du spiller online, at chatte med de andre spillere. De fleste online bingohaller har videreudviklet den almindelige sidemandssludder en anelse, og her på Bingohaller.dk ser vi lidt på, hvad du ellers kan lave i chatten på et par af de mere populære spillesider.

Bingo chat hos Danske Spil Bingo

I chatten hos Danske Spil Bingo er der altid en god stemning. Det sørger de populære chatværter for ved med jævne mellemrum at sætte gang i en quiz eller en anden konkurrence, men det er særligt i ét af Danske Spils bingospil, at chatten er populær.

I Stjernedrys spillet får den nemlig ofte en ekstra tand, hvis der sker noget spændende i Danmark, og i den forbindelse bliver spillet ”omdøbt” for en kort periode. Man har tidligere kunnet spille Vild med Bingo, når Vild med Dans kommer på skærmen, Melodi Grand Prix Bingo, X-Faktor Bingo og sågar Landsholdsbingo.

Danske Spil vil i samme omgang sørge for en særlig gæstevært til chatten, som har en eller anden form for relevans for det aktuelle tema. Tidligere har Søren Poppe været vært ved Melodi Grand Prix, og John ”Faxe” Jensen har været i ”studiet” til landsholdsbingo.

Samtidig bliver der selvfølgelig kørt et antal ekstra konkurrencer.  Der vil være særlige præmier til bingospillet, ligesom temaet normalt vil blive fulgt på vej af en quiz, som du kan deltage i udenfor ”bingotid”. Præmierne kan være hvad som helst, men du kan være sikker på at de er spændende.

Chat hos BingoSjov

Ligesom hos Danske Spil har BingoSjov også en chatvært, og udover at hygge om spillerne med almindelig småsludder, vil han eller hun ofte også sætte gang i et af de mange sjove chatspil, som har små kontante gevinster. Dem kan du så lægge oveni de små kontante gevinster, som du i forvejen kan vinde på bingospillet.

Et eksempel på chatspil hos BingoSjov er Blackjack Bingo. Når chatværten starter dette spil, skal du vælge tre forskellige tal, hvor de sidste cifre tilsammen giver 21 (blackjack). Hvis dine tre tal – det kunne eksempelvis være 15, 27 og 49 – bliver udråbt, skal du råbe (nå ja, skrive) BLACKJACK, for at sikre dig en gevinst på 10 kr.

Et mere simpelt chatspil hos BingoSjov hedder Run for the Money. Her vælger du blot et tal mellem 1 og 75, og bliver dit tal råbt op, skal du bare skrive MONEY for at vinde en krone. Du kan også opleve spillene AnyTwo og Trio, som fungerer efter samme princip, men i stedet skal du vælge to og tre tal, og præmierne er på 10 og 15. kroner.

Besøg vores søstersite Bingoforum.dk. Her kan du ganske vist ikke chatte, men du kan få information om de mange spændende tilbud, som hele tiden dukker op i de forskellige bingohaller, og du kan finde masser af forbedrede bonustilbud.

God fornøjelse!

Bingo Chat
5 (100%) 1 Stemme

Top