Du er her
Hjem > Blog > Bet på eSport hos Mr. Green

Bet på eSport hos Mr. Green

esport

Det helt nye inden for spil er eSport. For mange er det en helt ny verden, der åbner sig op, for selvom det minder om sportsbetting, så er betting på eSport noget helt særligt.

Mr. Green går også forrest inden for betting på eSport.

mr. green
Få 100 % i bonus op til 1000 kr. hos Mr. Green!


Hvad er eSport?

Måske skal vi svare på, hvad eSport egentligt er for en størrelse først, for det er bestemt ikke alle, der ved hvad det handler om. ESport er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste par år. I virkeligheden handler det om computerspil, der i stedet for at en enkelt person spiller alene foran sin skærm, spilles af et hold, der sammen kæmper mod et andet hold.

De mest populære spil, der spilles er:

  • Counter Strike 
  • League of Legends
  • Dota 2
  • Starcraft 2
  • Heroes of the Storm

ESport er et stort og organiseret foretagende. Hvert hold har trænere og sponsorere og deltager i store turneringer, fuldkommen som man forestiller sig et kendt fodboldhold gør det.

Sådan better du på eSport

Vil du bette på eSport, så kan der være mange penge at hente på gevinster, for præmiepuljerne er generelt ret høje og kan gå fra 100.000 og op til et par millioner.

På samme måde som med sportsbetting, så er det essentielt, at man sætter sig ind i spillets opbygning og i holdenes styrker, så man kan foretage et kvalificeret bet.

Du finder eSport sektionen hos Mr. Green, når du går ind i Sportsafdelingen af casinoet. Scroll nedad blandt de forskellige sportsgrene og find eSport.

Opsætningen på betting-siden for eSport hos Mr. Green kan se sådan her ud:

esport

Klik på spillene, så får du al den nødvendige information om turneringerne, så du kan foretage dit bet.

Du kan læse meget mere om Mr. Green og hele deres site i vores anmeldelse her på Bingohaller.dk. Du kan samtidig læse om det flotte velkomsttilbud og Mr. Greens bedste features. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

Bet på eSport hos Mr. Green
5 (100%) 2 Stemmer

Top