Du er her
Hjem > Blog > BerryBurst hos Karamba

BerryBurst hos Karamba

Karamba er et af de sjoveste online spillesteder i Danmark. Det nyeste spil BerryBurst er allerede en stor success.

Der er slotspil til alle, og du kan endda afprøve dem, uden at det koster dig noget.

Nye spillere kommer i gang med en flot velkomstbonus. Du får:

100% i bonus op til 2000 kr. 

100 gratis spins

Spil på masser af lækre automater hos Karamba!

Spil på det nye spil BerryBurst

BerryBurst er det helt nye spil hos Karamba og det er allerede blevet meget populært hos slotspillere. Spillet er sjovt og lækkert lavet. Prøv at checke det ud herunder:

BerryBurst er lavet af NetEntertainment, nogle af de bedste spilproducenter i verden, og de laver konsekvent flot grafik, hvilket også gør sig gældende med BerryBurst.

Musikken er hyggelig og spillet flot, så hvorfor ikke gøre lige som Karambas andre spillere, og kast dig ud i det. Af et slotspil at være, skal der ikke herske tvivl om, at det er et af de mere lækre.

Som en ekstra bonus, kan du spille på langt de fleste slotspil hos Karamba, uden at det koster dig noget. Du kan naturligvis ikke vinde noget, når du spiller Demo-udgaverne, men det giver dig mulighed for at se, om spillet og lydsporet er noget for dig. Husk, bliver du irriteret over lyden i et spil, kan du altid slå den fra.

Læs om Karamba og alle de fede features i den sjove spillehal i vores anmeldelse her på siden. Den går i dybden med det store spiludvalg og den flotte velkomstbonus, som alle nye spillere tilbydes. Klik her – for at gå til anmeldelsen.

BerryBurst hos Karamba
5 (100%) 6 Stemmer

Top