Du er her
Hjem > Blog > Hvor finder jeg de bedste bingokampagner?

Hvor finder jeg de bedste bingokampagner?

Uanset hvad man laver, så er det altid rart at få et godt tilbud – en god kampagne, som kan sætte lidt liv i tingene og gøre det hele lidt sjovere. Det gælder, når du er på indkøb, det gælder, når du er  i byen med vennerne, og det gælder når du spiller på nettet om penge.

Derfor gælder det selvfølgelig også, når du spiller bingo, hvad enten du spiller online eller i en af landets mange bingohaller, og derfor er det også naturligt at overveje, hvor du finder de bedste bingokampagner, som kan gøre bingospillet mere underholdende – selv om det selvfølgelig er hyggeligt nok i forvejen.

Der er dog ikke så meget at overveje, for der er selvfølgelig kun et enkelt sted at gå hen, for danske bingoentusiaster, som gerne vil spille online, og det er Danske Spil Bingo, som siden 2012 har haft eneret på at tilbyde online bingospil om penge.

Og når der nu kun er en enkel online bingohal, som er alene på markedet, skulle man tro, at det ville give anledning til at blive doven, men det er ikke langt fra tilfældet. For selv om der ikke er nogen konkurrence, så skal man stadig have folk til at spille bingo. Det bliver nemmere, når det bliver sjovere, og det bliver sjovere, når man laver nogle gode bingokampagner.

Velkommen til Stjernedrys

Når Danske Spil Bingo laver en bingokampagne i en eller anden afskygning, så foregår det næsten altid i deres Stjernedrys spil. Man skulle næsten tro, at det ikke var lavet for andet, men du kan stadig hente flotte gevinster på spillet selv, om der ikke er en kampagne i gang – det vender vi lige tilbage til.

Det er i Stjernedrys spillet, at hyggen generelt breder sig, og det er ganske enkelt fordi, Danske Spil har ansat folk til at sørge for det. I Stjernedrys kan du nemlig hver aften møde de to chatværter Jeppe og Mekke, som sørger for lidt ekstra kulør, og det er også dem, som styrer Danske Spils bingo kampagner.

Lad os bare tage en igangværende kampagne som eksempel. Netop nu har Danske Spil gang i en bingokampagne, som giver lidt ekstra quizzer. Quizzerne i denne kampagne handler netop om de to chatværter, så det gælder selvfølgelig for spillerne om at lære dem at kende. Det kan til gengæld give kontante præmier, for der er to vindere af 500 kr. hver dag i de to uger, som kampagnen varer.

Det er dog en af de mindre kampagner, for når Danske Spil Bingo går i gang, så er det som oftest med kampagner af flere ugers varighed. Eksempelvis tog det for nylig fire uger at fejre påsken med en kampagne, som også indeholdt masser af ekstra quizzer med flotte præmier. Den slags kampagner vil også ofte inkludere en eller flere kendte personer som gæsteværter, og tidligere har blandt andre John “Faxe” Jensen og Søren Poppe været i “studiet”.

Det koster 18 kroner pr. plade at spille med i Stjernedrys, og så har du chancen for at vinde en jackpot på mindst 10.000 kr. Jackpotten vokser indtil den bliver vundet, men der går sjældent længe – det sker i gennemsnit fem gange om dagen!

Besøg Danske Spil Bingo lige nu, vær med i Stjernedrys, og få gavn af de bedste bingokampagner på markedet. Du har også mulighed for at spille gratis bingo og vinde en jackpot på hele 1.000 kr.

God fornøjelse!

Hvor finder jeg de bedste bingokampagner?
5 (100%) 1 Stemme

Top