online casino
Beauty and the Beast slotspil hos LeoVegas - Få dine 50 kr. hos LeoVegas
Du er her
Hjem > Blog > Beauty and the Beast slotspil

Beauty and the Beast slotspil

beauty and the beast

Spil på Beauty and the Beast; den skønneste spilleautomat, der tager afsæt i det dejlige eventyr. Det er hos ingen ringere end LeoVegas, at du kan lade dig underholde af spillet.

LeoVegas har et godt velkomsttilbud til nye spillere, hvor du både får en gratis gave og dejlig bonus.

Du får:

  • 50 kr. gratis ved oprettelse
  • 200 free spins
  • op til 10.000 kr. i bonus
Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Kom med ind i eventyret Beauty and the Beast

Beauty and the Beast er et af de mere rørende eventyr, der har det hele. Eventyr, komik, en flot helt og en smuk heltinde, og ikke mindst en happy ending. Det er et af de eventyr, som både voksne og børn elsker at se igen og igen.

Yggdrasil Gaming har produceret dette flotte under af et slotspil. Vi kender alle historien, og kan derfor let nyde at se, hvordan symbolerne fra eventyret er inkorporeret i spillet.

  • 3 eller flere roser giver 10 free spins
  • Kokken, butleren og husholdersken dukker op og bringer ekstra spins og Wild

Herunder kan du tage et kig på den flotte automat.

 

LeoVegas på mobilen

Tag dine spil med, hvor end du er.  Med LeoVegas på mobilen, kan du spille hvor som helst og når som helst. Bliver du pludselig nødt til at afbrde spillet, kan du bare slukke det, for derefter at komme tilbage til dit spil.

Spillene hos LeoVegas er designede til at tage sig godt ud på mobile enheder, så du får den ultimative spiloplevelse, selv på en lille skærm. Du skal blot installere appen fra App Store eller Goggle Play, så er du godt i gang.

Læs  meget mere om LeoVegas i vores anmeldelse her på siden. Du kan læse i detaljer om alle de flotte features, spillestedet byder på. Desuden bliver du præsenteret for den flotte velkomstbonus og gratis gave. Bingohaller.dk guider dig også til oprettelse af en spilkonto hos LeoVegas, så du kan få dine 50 kr. til at spille for. Klik her – for at gå til anmeldelsen af LeoVegas.

Beauty and the Beast slotspil
5 (100%) 11 Stemmer

Top