Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Ballet Bingo med nye bingospil

Ballet Bingo med nye bingospil

nye bingospil

For alle der følger med her på Bingohaller.dk kan det ikke komme som nogen overraskelse, at der ved årsskiftet til 2018 sker nye og spændende ting i bingoverdenen i Danmark.

Spilleloven lempes og betalingsbingo bliver frigivet 1. januar 2018. Det giver helt sikkert masser af nye online spillesteder og de eksisterende får mulighed for, at udvidde deres repertoire.

På samme måde regner vi med, at Ballet Bingo udvidder med nye bingospil.

 

Få 2000 kr. i bonus hos Ballet Bingo!

 

Nye bingospil fra Ballet Bingo

Ballet Bingo kommer med al sandsynlighed med nye bingospil til sine spillere. Lige nu, har du alligevel mulighed for at spille bingo hos Ballet Bingo ved hjælp af Bingo Quizzen.

Bingo Quiz hos Ballet Bingo er indgangen til rigtigt bingospil og med korrekt besvarelse af quizzen, kan du få bingoplader, så du kan spille bingo.

Det fungerer således:

  • Du skal betale for at modtage et quiz-spørgsmål
  • Du besvarer dit spørgsmål. Der er ingen grund til bekymring – spørgsmålene kan ALLE svare på.
  • Du får en bingoplade

Vil du gerne have flere bingoplader at spille med, skal du blot købe flere quizspørgsmål fra BingoQuiz. Så enkelt er det.

Ballet Bingo har på ganske finurlig vis fundet et system, der gør at de kan tilbyde bingo til deres spillere. Når betalingsbingo bliver frigivet, så kan bingo tilkøbes lige som andre spil.

Et navn som Ballet Bingo forpligter og vi forventer naturligvis, at der bliver skruet helt op for bingospil hos spillestedet, der nu mest lægger vægt på spilleautomater og casino.

Der er helt klart grund til at glæde sig, og du kan følge med her på siden, for at få den nyeste information om bingospillesteder i 2018.

Læs også Ballet Bingos anmeldelse hos Bingosiden.dk, som er vores søsterside. Du kan også være med i Ballet Bingos flotte julekalender her i december, som du kan læse meget mere om her!

Ballet Bingo med nye bingospil
5 (100%) 1 Stemme

Top