Du er her
Hjem > Blog > Bingo i Aarhus

Bingo i Aarhus

Du har selvfølgelig altid muligheden for at gå ind til Danske Spil og få din bingolyst styret, men hvis hyggesnakken med dine med-/modspillere er vigtigere for dig end de store jackpots, som du kan vinde ved at spille bingo online, ja så må du ned i den lokale bingohal.

Bingohaller.dk har her et par rigtig gode idéer til folk, som bor i Aarhus og omegn. Der er masser af muligheder for at spille bingo hver eneste dag.

Aarhus Banko Center

Alle ugens dage med undtagelse af lørdag har du nemlig mulighed for at gå ned i Aarhus Banko Center og spille bingo. Centeret ligger på Søndervangs Allé 38 i Viby, og der spilles mandag, onsdag og torsdag kl. 18.15, tirsdag kl. 16.30, fredag kl. 11.00 og søndag spilles der både kl. 12.00 and 18.15.

Mandag, onsdag, torsdag og søndag kl. 18.15 sætter Aarhus Banko Center gang i ikke færre end 30 spil i løbet af aftenen. Der vil blive spillet om 10 gange 200 kr. 14 gange 500 kr. og 6 gange 1.000 kr. Derudover er der jackpotpuljer på op til 5.000 kr. at spille om.

Tirsdag fra kl. 16.30 kan du spille med om gevinster på op til 200 kr. Der er plader til tre forskellige prisniveauer – 3 kr. 5 kr. og 10 kr. pr. plade, og derudover er der tre jackpots i spil: Bingo 5’eren, Mega Jackpot (ikke at forveksle med Danske Spil Bingos spil af samme navn), samt Bingo Boksen.

Hver fredag holder Aarhus Banko Center Stjernebanko fra kl. 11.00. der bliver spillet hele 30 spil, med op til 600 kr. til vinderen af hver. I det sidste spil, vil der endda blive spillet om op til 1.000 kr.

Søndag kan du udover det almindelige spil kl. 18.15 spille med i Aarhusspillet allerede fra kl. 12.00. Der vil blive spillet fem spil ad gangen, og undervejs kan du være med i Nummerjagt, Las Vegas, Boksen og Datopulje.

Aarhus Banko Center opfordrer alle interesserede i at kigge forbi og spille med. Der er altid gratis kaffe, og der kan ind imellem købes håndmadder og anden mad til rimelige priser.

Herning Banko Center

Til dem som bor lidt længere vestpå, ja så er der måske mere mening i at tage til Herning end til Aarhus. Herning Banko Center finder du på Smedegade 16 i Herning, og her er der, ligesom i Aarhus, bingospil hver dag i ugen med undtagelse af lørdag.

Mandag til fredag fra kl. 11 samt søndag fra kl. 12.30 kan du spille bingospil med helt op til 1.200 i puljerne. Der er desuden jackpots at vinde på helt op til 5.000 kr. Mandag onsdag og fredag bliver der desuden spillet igen fra kl. 18.30, og tirsdag, torsdag og søndag er der spil fra kl. 19.

Du skal have medlemskort for at spille i Herning Banko Center. Det kan skaffes ved at ringe på 97 21 24 26. Derefter er du velkommen til at kigge forbi, og der il blive serveret the og kaffe til spillene.

Befinder du dig i København-området, så læs vores guide til bingohaller i København.

Besøg i øvrigt også vores søstersite Bingoforum.dk, hvor du kan læse om alle de muligheder, du har for at spille bingo online. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende information om alle tilbud vedrørende bingo og casinospil.

Bingo i Aarhus
5 (100%) 8 Stemmer

Top