online casino
Køb 3 bingoplader og få 1 gratis hos Danske Spil - Få gratis bingo hos Danske Spil Bingo
Du er her
Hjem > Bingo 2018 > Køb 3 bingoplader og få 1 gratis hos Danske Spil

Køb 3 bingoplader og få 1 gratis hos Danske Spil

Køb 3 bingoplader og få 1 gratis hos Danske Spil

Køb 3 bingoplader og få 1 gratis i bingorummet Gamle Ole hos Danske Spil Bingo. Tilbuddet er en del af de ugentlige kampagner, der gør bingo ekstra sjovt hos Danske Spil.

Tilbudstorsdag giver altid:

4 for 3’s pris hos Gamle Ole

danske-spil-bingo-knap
Vind på bingo hos Danske Spil Bingo!

Få 1 gratis, når du køber 3 bingoplader

Danske Spil Bingo har hver eneste dag i ugen sjove aktiviteter til alle bingospillere. I dag er det blevet tid til Tilbudstorsdag, hvor du får en ekstra gratis bingoplade med i købet, når du køber 3. Tilbuddet gælder hele tordagen fra kl. 07.00 til kl. 01.00 i bingorummet Gamle Ole.

Faktisk er det sådan, at hos Gamle Ole skal du mindst købe 6 bingoplader ad gangen, og det vil sige du modtager 2 gratis bingoplader, når du køber 6. og har derfor 8 med potentielle gevinster.

Gamle Ole har altid en jackpot på mindst 1000 kr. og spillene koster fra 2,88 kr. alt afhængigt af, hvilket tidspunkt på dagen, du spiller.

Åbn din blå konto hos Danske Spil Bingo

Har du ikke allerede en spilkonto hos Danske Spil, kan du åbne en allerede nu. Du har brug for en blå konto. Der findes ligeledes en rød konto, der gælder til Lotto og skrabespil. Du kan læse mere om de forskellige konti hos Danske Spil i vores artikel her.

  1. Klik her – for at gå til Danske Spil
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Godkend din e-mail
  4. Godkend din konto med Nem-ID

Når du har logget på din nye spilkonto med dit Nem-ID, er den godkendt, og du kan indsætte penge, så du kan komme i gang med at spille. Alle nye spillere kan desuden spille gratis bingo i 14 dage i Venskab-bingorummet.

I morgen afløses Tilbudstorsdag af Weekendjackpotten, hvor du kan vinde den flotte jackpot på 25.000 kr. i Stjernedrys!

Køb 3 bingoplader og få 1 gratis hos Danske Spil
5 (100%) 10 Stemmer

Top