Du er her
Hjem > Blog > Få 100 spins til Black Friday

Få 100 spins til Black Friday

black friday

Hold Black Friday sammen med BingoSjov og få op til 100 free spins.

Spil fredag i Happy Hour 19-20 samt hele fredag og lørdag.

Med Black Friday fredag og lørdag kan du spinne lykkehjulet hos BingoSjov 2gange, og er du heldig får du:

2x 50 free spins til Wild Bazaar

Få op til kr. 7.500 i velkomstbonus hos BingoSjov!

Kom til Black Friday hos BingoSjov

Så er det i morgen fredag, at du skal gå til Black Friday hos BingoSjov. Der er Black Friday både fredag og lørdag, men skal du have det fulde ud af tilbuddet, skal du starte allerede i morgen fredag.

For at få del i de free spins, skal du gå ind på spilleautomaten Wild Bazaar mellem kl. 19 og kl. 20 fredag. Du skal først foretage en indbetaling på 150 kr., og dernæst kan du i automaten få lov til at spinne på lykkehjulet. Der er mulighed for at vinde mellem 20 og 50 free spins. Du skal åbne Wild Bazaar inden kl. 20.00 for at aktivere dine free spins.

black friday

For fredag og lørdag gælder det, at du skal indbetale 300 kr., og dernæst får du lov til at spinne lykkehjulet. Når hjulet er i gang, skal du selv trykke på stopknappen og krydse fingre for, at du får det højeste antal, nemlig 50 free spins.

BingoSjov har mange gode spil at byde på og ikke mindst en flot velkomstbonus på op til 7500 kr. Gå til anmeldelsen her på Bingohaller.dk og læs meget mere om, hvad du kan opleve på det populære spillested. Du kan åbne din spilkonto hos BingoSjov ved at bruge vores link her ovenover, eller melde dig til via vores anmeldelse her.

God fornøjelse!

Få 100 spins til Black Friday
5 (100%) 6 Stemmer

Top